Două dintre cele mai importante
centre de oftalmologie din Suceava au fuzionat
Clinica suceveana de oftalmologie Oftalens a preluat Medoptic, cele doua entitati medicale au fuzionat. Aceasta contopire a fost atent planificata si a condus la crearea unei platforme medicale care va concura serios clinici oftalmologice din centre universitare cu traditie, reprezentand pentru Suceava medicala un pol de referinta.
     Oftalens a fost si este un succes, din toate punctele de vedere. Odata cu primul program de investitii demarat in 2011 cu fondurile accesate în urma implementării unui proiect european, am dotat clinica cu echipament medical de ultimă generaţie si am trecut la urmatoarea etapa de dezvoltare.
     In urma cu un an am reusit astfel sa preluam clinica Medoptic si finalizam in aceste zile procesul de absorbtie. Experienta si expertiza profesionala a medicilor, a cadrelor medicale si a opticienilor care au facut posibila aceasta fuziune, se impletesc intr-un mod fericit cu noul program de investitii in tehnica medicala de ultima ora.
     Astfel in noua clinica se pot trata de la cele mai usoare forme de afectiuni ale ochilor, pana la cele mai complicate disfunctionalitati care necesita interventii chirurgicale complexe.
De ce Medoptic?
     „Aceasta este alaturarea fericita a doua notiuni care merg impreuna in oftalmologie, partea de expertiza medicala si cea de optica medicala de calitate. Practic alaturarea acestor doua concepte au creat numele acestui brand.
     Prin aceasta fuziune s-a urmarit ca tot ce este mai bun, util, inovativ si care poate genera plus valoare sa fie folosit in interesul pacientilor, sa ii ajute sa-si vindece afectiunile ochilor, sa aiba acces la interventii chirurgicale complexe, lentile si rame superioare, toate la un raport calitate pret de neegalat.
Astfel, sucevenii au la dispoziţie în momentul de faţă Medoptic Areni, nume sub care funcţionează fostul centru oftalmologic Oftalens, situat în apropierea Policlinicii Centrale şi Medoptic Bucovina, din apropierea Complexului Comercial Bucovina – Complex Moda.
De ce Medoptic?
     Blocul operator de la noul Medoptic Bucovina a fost amenajat la cele mai înalte standarde ale momentului si are ca specializare principala operatia de cataracta.
     Cataracta reprezintă una dintre cele mai frecvente boli ale ochiului şi constă în opacifierea progresivă a cristalinului, proces datorat unor modificări chimice în structura acestuia.
     Tratamentul cataractei se realizează doar prin intervenţie chirurgicală si se operează atunci când stadiul evolutiv interferă şi împiedica activitatea zilnică normală a pacientului.
     Datorita aparaturii moderne din noul bloc operator, operatia de cataracta dureaza de obicei 10 – 25 minute si cei mai multi pacienti isi reiau activitatile normale a doua zi.
 Medoptic Areni
Str. Mihai Viteazul
Nr. 54, Suceava
0330.806.105
dr. Anca Trifina
 Medoptic Bucovina
Str. Stefan cel Mare
Nr. 54-56, Suceava
0230.551.093
dr. Carmen Danilevici
dr. Alice Daniela Polonic
dr. Anamaria Ionescu
Urmareste-ne pe:
Facebook
Google +
You Tube
Instagram